Alen: »Oče, Oče! Ubil sem Denisa«

Z nožem se je spravil nad najboljšega prijatelja in ga brutalno umoril.

Objavljeno
13. november 2011 21.23
Posodobljeno
13. november 2011 21.28
P. J.
P. J.
PINEZIĆ – Alen Bičić (29) je v soboto iz neznanega vzroka brutalno umoril svojega najboljšega prijatelja Denisa Radolovića (29) iz Marčane. Alen naj bi ga kar tridesetkrat zabodel v prsni koš in vrat, zaradi česar je Denis umrl. Umor se je zgodil v garaži poleg hiše družine Bičić.

»Oče, oče! Ubil sem Denisa, ubil sem ga!« je v paniki kričal Alen svojemu očetu, ki se je v trenutku dogodka nahajal na bližnji njivi. Ko je oče prišel do garaže, je tam v mlaki krvi našel Denisa, ki je ležal na tleh, poleg njega pa velik okrvavljen nož. V kotu garaže je stalo Alenovo kolo, ki ga je Denis prišel popravit.

Pretreseni in zgoženi

Alen si je pretresen nad dogodki poskušal vzeti življenje, njegovo namero pa je preprečil njegov oče Milan. Po poročanju Jutarnjega naj bi bil Alen psihični bolnik, vzrok za umor pa za zdaj ostaja neznan.

Tragedija je pretresla vse prebivalce Marčane in Pinezića, ki ne morejo verjeti, da bi 29-letni Alen lahko ubil svojega najboljšega prijatelja in vrstnika. Prav tako sta nad tragičnim dogodkom, ki se je zgodil v soboto okoli 13. ure, pretreseni obe družini.