Pedofilska afera: golega otroka (10) priklenili k radiatorju

Dečkova mati je vseskozi razlagala, da živijo v varni soseski.

Objavljeno
15. november 2011 10.34
Posodobljeno
15. november 2011 10.51
S. U.
S. U.

OLDBURY – Britansko otočje pretresa še neraziskana pedofilska afera. V provinci West Midlands je naključna mimoidoča peška videla in slišala desetletnega dečka, ki je tolkel po oknu in vpil: »Prosim, pomagajte, ugrabili so me.« Ko je v stanovanje vdrla policija, je zagledala šokanten prizor. K radiatorju je bil priklenjen popolnoma gol otrok. Vznemirjenega dečka, ki sicer ni bil poškodovan, so odpeljali v bolnišnico, zdaj pa ga bodo zelo previdno zaslišali.

Ni se vrnil iz trgovine

Kot je ugotovila policija, je mati dečka poslala v trgovino po sok, iz trgovine pa se ni vrnil. Le 300 metrov od njegovega doma ga je namreč ugrabil neznani pedofil in ga zadrževal dve uri. Stavba, v kateri so našli ugrabljenega fantka, je le 500 metrov oddaljena od bližnje šole, v njej pa živi tudi nekaj obsojenih prestopnikov.

Med glavni osumljenci so zdaj trije neimenovani moški, stari 49, 30 in 48. Kljub temu da so jih aretirali, pa storilec še ni znan, poroča Daily Mail.

Tracy Whiteside (48), soseda ugrabljenega otroka je povedala: »Najbolj žalostno pri vsem tem je, da je njegova mati vedno poudarjala, da se njena družina tukaj počuti varneje kot v prejšnjem domovanju.« Družina ugrabljenega dečka si bo po šokantnem dogodku poiskala novo domovanje.