Pogrešajo Stanislava Mariča in Boštjana Perhaja

Mobilnik ima aktiviran, vendar se nanj ne oglaša.

Objavljeno
15. marec 2011 09.05
Posodobljeno
15. marec 2011 11.32
Mo. S., A. L.
Mo. S., A. L.
SLOVENJ GRADEC, LJUBLJANA – Koroški policisti so sporočili, da iščejo Stanislava Mariča iz Slovenj Gradca. Nazadnje so ga videli 12. marca, nato pa je iz svojega stanovanja v Šolski ulici odšel v neznano.

V nedeljo, 13. marca, je poskušal stopiti v stik s svojo nekdanjo ženo, tako da jo je poklical po telefonu, vendar se mu ta ni oglasila, ker mobitela ni imela pri sebi. Čeprav je njegov mobilnik aktiven, se na povratne klice ne oglaša, prav tako ne odgovarja na sprejeta SMS-sporočila.

Star je 48 let, visok približno 175 centimetrov, čokate postave, kratkih rjavih pobarvanih las in okroglega obraza. Nosi rahlo zatemnjena korekcijska očala, nazadnje pa je bil oblečen v črno bundo, temno modre hlače iz džinsa in sive športne copate.

V Ljubljani pogrešajo Boštjana Perhaja

Včeraj pa je neznano kam odšel še 38-letni Ljubljančan Boštjan Perhaj. Visok je okoli 170 centimetrov in ima kratke rjave lase. Nazadnje so ga opazili na Jakčevi ulici v Ljubljani, oblečen pa je bil v temne kavbojke, pulover s karo vzorcem in črno jakno.

Policija prosi vse, ki bi vedeli kaj o katerem od izginotij, naj se oglasijo na PU Slovenj Gradec oziroma PU Ljubljana, pokličejo na telefonsko številko 113 ali anonimni telefon policije 080 1200.