Trije neznanci vdrli v hišo in oropali moškega

Na Dolenjskem so bili v torek in sredo zelo aktivni roparji.

Objavljeno
09. november 2011 14.36
Posodobljeno
09. november 2011 14.55
Mi. S.
Mi. S.

NOVO MESTO – Na območju Trebnjega, po neuradnih podatkih v Šentlovrencu pri Trebnjem, so davi trije neznanci vlomili v objekt in tam živečega moškega oropali. Kriminalistična preiskava omenjenega ropa še poteka, pri tej pa Policijska uprava Novo mesto sodeluje s sosednjimi upravami.

Kot je znano, je danes okoli 2. ure zjutraj novomeški OKC prejel klic žrtve ropa. Kot je bilo sprva ugotovljeno, so trije neznanci vlomili v hišo, s silo odtujili vrednejše predmete in gotovino. Policisti in kriminalisti intenzivno iščejo osumljence.

Kradli tudi v Krškem

Krški policisti so v torek okoli 16.30 na gradbišču v okolici Krškega zalotili 27-letnega osumljenca, ki je izvrševal tatvino plinskega olja iz delovnega stroja. Ovadili ga bodo zaradi tatvine.

Drzna tatvina


Isti dan ob 18.30 pa je v trgovino v Mirni Peči vstopil zamaskiran neznanec, visok okoli 160 centimetrov, oblečen v pulover s kapuco in modre hlače. Na obrazu je nosil črno masko z izrezom za oči. Osumljenec je iz blagajne na prodajnem pultu iztrgal predal in pobegnil. V času tatvine pri blagajni ni bilo osebja trgovine.