Dobitnica glavnega dobitka »plača«

Prebivalka Ohia je po glavnem mestu Kolumbus razglašala, da vsem ljudem plača nakup v vrednosti 500 evrov, a se je na koncu izkazalo, da gre le za potegavščino, kar je povzročilo bes in nejevoljo "kupcev".

Objavljeno
15. oktober 2009 12.20
Ka.K.
Ka.K.
Kolumbus - Policija v Ohiu se je srečala s prav nenavadno težavo. Neka ženska se je po mestu Kolumbus vozila z limuzino in razglašala, da v trgovini z oblačili vsem plača nakup v vrednosti 500 dolarjev, ker je zadela glavni dobitek na loteriji. Ljudje so drli v trgovino in na blagajno nosili izbrane kose, ko je na koncu ženska povedala, da nima denarja za plačilo, saj je šlo le za potegavščino. Ljudje so bili besni, zato je nastal pravi kaos. Trgovski delavci so želeli, da ljudje vrnejo oblačila, a so jezni kupci z izdelki odkorakali iz trgovine.

 

Policija je prispela, da bi umirila kaotično stanje, a je bilo to nemogoče, saj je bilo v trgovini 500 ljudi, pred njo pa jih je čakalo še vsaj 1000. Zato so aretirali "srečno dobitnico" in jo obtožili treh prekrškov, škodo, ki so jo ljudje povzročili v trgovini, pa bo krila trgovina, saj ima ženska psihične težave.

 

Predstavniki trgovine dogodka niso želeli komentirati.