Vsestransko »nadarjena« umetnica

Carla Bruni-Sarkozy je na svoji spletni strani povzročila nemalo zgražanja s tem, ko je na njej objavila ne ravno najbolj posrečene risbe žene Gordona Browna Sarah ter Michelle in Baracka Obame.

Objavljeno
07. oktober 2009 19.08
Ba.P.
Ba.P.
Pariz - Sarah Brown je na socialni mreži Twitter objavila, da jo zadeva "kar nekoliko zabava", spletna stran na kateri so risbe objavljene, pa je zaradi številnih obiskov že minuto po objavi risb nehala delovati.

V zbirki Carle Bruni-Sarkozy so risbe in fotografije znanih politikov, prvih dam, filmskih zvezdnikov in glasbenikov. Vendar pa risba Brownove žene ni niti malo podobna originalu, saj jo je Carla upodobila s precej ožjim obrazom, neprivlačno pričesko in ne ravno najlepšimi zobmi. Gospa Brown nad svojim portretom pričakovano ni bila ravno navdušena, je pa vseeno ohranila dostojanstvo in "umetnino" komentirala s humorjem.

Vseeno pa se lahko Sarah tolaži s tem, da jo je precej ostalih portretirancev še slabše odneslo. Prvi par Združenih držav na Carlini risbi po menenju mnogih namreč izgleda skoraj "vesoljsko", nič kaj bolje nista upodobljena niti princ Charles in njegova Camilla.

Pričakovano pa se je Brunijeva zelo potrudila pri portretu francoskega predsednika in svojega moža Nicolasa Sarkozyja.

Presodite sami kako risarsko nadarjena se vam zdi prva dama Francije.