Iz Vikenda..

Zadnja izpadla v resničnostnem šovu Kmetija slavnih Salome je v novi številki Vikenda prepričana, da je bila na kmetiji edino ona slavna. Pogovarjali smo se tudi z igralko v seriji Zadoščenje Beth Riesgraf, na glasbenih straneh pa objavljamo intervju s francoskim elektroduetom Air.

Objavljeno
12. november 2009 14.13
Posodobljeno
12. november 2009 17.00
Uredništvo Vikenda
Uredništvo Vikenda
Raje poštimam živali kakor Arturja

Salome nikogar, ki gleda Kmetijo slavnih, ni pustila hladnega, ali mu je bila njena neposrednost všeč ali pa ga je spravljala ob živce, kot je očitno spravljala svoje sokmete. Ti so jo prejšnji teden poslali domov. Za slovo je zakuhala še prepir o tem, kdo laže, ona ali Goran. Danes o tem pravi:

»Povedati moram, da gledalci verjamejo meni. Čas pa bo pokazal svoje, saj Kmetije še ni konec. Laž ima kratke noge.«

Ko ob štirih zjutraj visiš z glavo navzdol s stolpnice

Igralka in profesionalna fotografinja Beth Riesgraf nam je v intervjuju zaupala marsikaj o seriji Zadoščenje in vlogi spretne tatice Parker, ki jo igra. Podobno kot Robin Hood tudi junaki v Zadoščenju pomagajo popraviti krivice, ki se dogajajo. O tem, ali bi se tudi v resničnosti strinjala z jemanjem bogatim in dajanjem revnim, Beth Riesgraf pravi:

»Ker so bogataši v seriji tako pokvarjeni ali celo zlobni, mislim, da bi se strinjala, zakaj pa ne.«

Na sodni dan z Beatli

Leta 2004 so znansteniki z Institute for Human Continuity s 94-odstotno gotovostjo potrdili, da bo leta 2012 svet uničen, piše na njihovi spletni strani. A v resnici je spletna stran lažna, prav tako je izmišljen sam inštitut. Vse je namreč le del promocije ob filmu 2012, v katerem igrajo John Cusack, Woody Harrelson in Thandie Newton. Sprašujemo se, ali bo res kmalu konec sveta.

Glasba z vidika matematika

Francoski elektroduet Air, ki 4. decembra prihaja v Ljubljano, kritik ne prenaša najbolje, kot nam je povedal Jean-Benoît Dunckel:

»Veste, sem zelo občutljiv človek, zato kritik sploh ne berem, saj me lahko preveč prizadenejo. Sem malce nor in čustveno nestabilen, v takšnih primerih pa se je pretresom bolje izogibati.«