Je Carla Bruni noseča?

Žena francoskega predsednika Nicolasa Sarkozyja Carla Bruni se je umaknila iz javnega življenja, s čimer je sprožila govorice o svoji nosečnosti. Francoska prva dama se namreč ni pojavila že več kot mesec dni.

Objavljeno
02. november 2009 15.11
Ma. J.
Ma. J.
Pariz - Žena francoskega predsednika Nicolasa Sarkozyja Carla Bruni se je za dalj časa umaknila iz javnega življenja, s čimer je sprožila govorice o svoji nosečnosti.

Francoska prva dama se namreč že več kot mesec dni ni pojavila na nobenem uradnem dogodku, na klin pa je obesila tudi humanitarne dejavnosti in pevsko kariero. Carla Bruni svoj prosti čas sedaj domnevno preživlja z materjo v luksuzni vili na francoski rivieri, kjer jo z zasebnim letalom redno obiskuje predsednik Sarkozy.

Govorice, da je francoska prva dama morda noseča, je sicer prejšnji teden sprožil francoski poslovnež Jacques Séguéla, ki je pred slabima dvema letoma na svoji večerji tudi prvi predstavil slavni par, ki se je poročil le 80 dni po omenjeni zabavi. Séguéla je francoskim medijem tako povedal, da si »Nicolas in Carla močno želita otroka«. »Carla je to že večkrat priznala, sicer tega ne bi smel povedati,« je dodal.

54-letni Sarkozy je sicer oče treh sinov in očim dveh pastork, sina pa ima iz prejšnjega razmerja tudi Brunijeva.