Kam so šle vse misice ...

V tokratni Oni objavljamo pogovor z Bojanom Zalarjem - kliničnim psihologom, ki prisega na znanje, raziskovanje in izkušnje ter se sprašujemo, kam so šle vse misice.

Objavljeno
19. oktober 2009 12.27
Uredništvo One
Uredništvo One
V Oni si preberite intervju z direktorjem Psihiatrične klinike Ljubljana, Bojanom Zalarjem - kliničnim psihologom, ki prisega na znanje, raziskovanje in izkušnje. Ugotavlja, da je vedno več motenj, za katere je značilno, da se krivdo pripisuje navzven, tj., da so za vse krivice, ki se ti zgodijo, krivi drugi. V intervjuju odgovarja, kako gre ustanovi, ki naj bi človeka postavila nazaj na tire, ki življenje vodijo naprej.


Od leta 1992 so se na prestolu najlepše Slovenke zvrstile Nataša Abram, Metka Albreht, Janja Zupan, Tea Boškin, Alenka Vindiš, Maja Šimec, Miša Novak, Neda Gačnik, Maša Merc, Rebeka Dremelj, Nataša Krajnc, Tina Zajc, Živa Vadnov, Sanja Grohar, Iris Mulej in Tadeja Ternar. V osrednji temi se sprašujemo, kam so šle vse misice. Nekatere so ostale medijske osebnosti, druge svoje poslanstvo izpolnjujejo bolj "skrito".