Ko se zakonec maščuje

Neka francoska spletna stran je nedavno objavila spisek petih najhujših maščevanj, ki so si jih v preteklem letu prizadejali zakonci.

Objavljeno
20. oktober 2009 13.34
V letu 2006 je število porok znova preseglo 6000
Ka.L.
Ka.L.
Pariz - Neka francoska spletna stran je nedavno objavila spisek petih najhujših maščevanj, ki so si jih v preteklem letu prizadejali zakonci.

 

Na prvem mestu je 25-letni Američan Paul Wood, ki je v besu v svojo ženo vrgel mačko. Žival, kljub temu, da ji je padla na hrbet, ni poškodovala žene.

 

Drugo mesto je zavzela neimenovana Kitajka, ki je zažgala 400 mobilnih telefonov, ki jih je z možem prodajala.  Tretji je Američan Herbert Cadwell, ki je v želji po zasebnosti, na kljuko sobe privezal kabel s 110 voltov, da žena ne bi mogla vstopiti.

 

"Specialiteta" iz pasjih iztrebkov, ki jo je žena servirala svojemu možu, je Škotinjo pripeljal na četrto mesto. Ko je mož začel jesti, je skoraj počila od smeha, kasneje pa na sodišču priznala krivdo za malomarnost.

 

Na petem mestu je žena, ki je zažgala možev penis, medtem ko je nag gledal televizijo in pil vodko. Predstavnik policije je kasneje dejal, da si je nesrečni mož popolnoma opomogel.