Kurir: Sanader ima AIDS, je gej ...

Srbski tabloid Kurir se je spravil na nekdanjega hrvaškega primera Iva Sanaderja. Potem ko je pred nekaj dnevi objavil, da je zbolel za AIDS-som, zdaj piše, da je Sanader homoseksualec, prav tako tudi minister Gordan Jandroković.

Objavljeno
27. avgust 2009 20.06
Š. Ro.
Š. Ro.
Beograd - Srbski tabloid Kurir, ki je pred dnevi objavil vest, da je nekdanji hrvaški premier Ivo sanader okužen z AIDS, je danes objavil še eno ekskluzivno vest. In sicer, da naj bi bila nekdanji hrvaški predsednik vlade in zunanji minister Gordan Jandrokovič homoseksualca. Posledično je jasno, še piše Kurir, da je »Sanader za AIDS-om zbolel, ko se je družil z moškimi, veliko mlajšimi od njega.«

Kot argument je Kurir navedel poročanje novinarja Večernjega lista Arsena Oremovića, ki naj bi že pred tremi leti imel dokaze, da ima Sanader raje moške. Pozneje ga je o tem povprašal tudi televizijski novinar Aleksandar Stanković, njegov odgovor pa je bil zelo neprofesionalen.

 

Kurir ob tem omenja še, da obstaja videoposnetek, na katerem je Sanader z nekim mladim homoseksualcem v zagrebškem hotelu Sheraton. Kot argument pa Kurir navaja tudi pisanje na hrvaških forumih, na katerih tudi ministra Jandrokovića označujejo za geja. Eden od razlogov za takšno pisanje naj bi bilo dejstvo, da se je kot minister v Sanadrovi vladi hvalil, da ima edini dostop do premierovih VIP prostorov.