Liz Hurley dahnila usodni da

Liz Hurley in Arun Nayar sta se poročila na gradu na angleškem podeželju. Par je usodni da dahnil dan pred načrtovano poroko in s tem prelisičil paparazze, ki so si od dogodka obetali masten zaslužek.

Objavljeno
05. marec 2007 10.09
Liz Hurley in indijski milijonar Arun Nayar sta si obljubila večno zvestobo
London - Britanska igralka Liz Hurley in indijski milijonar Arun Nayar sta si na več sto let starem gradu na angleškem podeželju obljubila večno zvestobo. 41-letna nevesta in leto dni starejši ženin sta se poročila v ožjem krogu družine in prijateljev, medtem ko je bila na poročno slavje vabljena množica uglednih gostov. Poročno zabavo naj bi mladoporočenca sklenila v Indiji.

Par je usodni da dahnil dan pred načrtovano poroko in s tem prelisičil številne paparazze, ki so si od dogodka obetali masten zaslužek. Poroka in z njo povezani stroški naj bi mladoporočenca stali več kot tri milijone evrov. Zakon z igralko, med drugim znano iz filmov o Austinu Powersu, je za indijskega bogataša že drugi, saj je bil prvič poročen z italijansko manekenko Valentino Pedroni. Hurleyjeva pa je bila med drugim v dolgoletni zvezi z igralskim kolegom Hughom Grantom.