Lugner na dunajski operni ples povabil Berlusconijevo Ruby

Barska plesalka, ki se je pred kratkim znašla v politični aferi, povezani z italijanskim premierjem Silviem Berlusconijem, bo slavnostna gostja na letošnjem slovitem dunajskem opernem plesu. Karimo el Mahroug, med ljubitelji njenih čarov bolj znano kot Ruby Rubacuori, si je za svojo spremljevalko izbral avstrijski poslovnež Richard Lugner.

Objavljeno
21. februar 2011 17.46
Ti. L., delo.si
Ti. L., delo.si
Dunaj - Avstrijski poslovnež Richard Lugner je na sloviti dunajski operni ples, ki bo letos 3. marca, tokrat kot spremljevalko povabil Maročanko Ruby znano kot »tatico src«, ki je v središču seksualnega škandala povezanega z italijanskim premierom Silviem Berlusconijem, poroča avstrijska tiskovna agencija APA.

Ruby je povabilo že sprejela, je na na svoji spletni strani sporočil 78-letni Lugner, sedaj pa naj bi podpisala še pogodbo. »Ona je super ženska. In tudi papeži so imeli metrese,« se je Lugner branil pred ogorčenimi kritikami.

18-letna Maročanka je v Italiji poskrbela za veliko razburjenja, saj naj bi ji Berlusconi plačal za spolni odnos, ko je bila še mladoletna. Zaradi kraje so jo maja lani aretirali, za njeno izpustitev iz zapora pa je posredoval premier osebno in se policistom pri tem zlagal, da gre za nečakinjo takratnega egiptovskega predsednika Hosnija Mubaraka.

V Milanu se bo predvidoma aprila začelo sojenje Berlusconiju zaradi spolnih odnosov z mladoletno prostitutko in zlorabe oblasti, vendar premier vztrajno trdi, da z Ruby ni imel spolnih odnosov in da je v obeh primerih nedolžen.

Ruby je sicer že četrta gospodična, ki jo je Lugner povabil na letošnji operni ples. Vse ostale dame, nazadnje ameriška igralka Bo Derek, so svojo udeležbo odpovedale. Ruby naj bi na Dunaj z zasebnim letalom prispela 1. marca in pred slavnostnim večerom delila podpise v Lugnerjevem nakupovalnem središču.