Na poti že 19. otrok

Michelle Duggar, 42-letna mati 18 otrok, imena katerih se vsa začnejo s črko J, je spet noseča, njen otrok pa naj bi na svet privekal pet mesecev pred njenim vnukom.

Objavljeno
02. september 2009 18.04
Ba. P.
Ba. P.
Washington - Michelle Duggar, 42-letna mati 18 otrok, imena katerih se vsa začnejo s črko J, je spet noseča. Duggarjeva je opazila, da ni in ni mogla izgubiti odvečnih kilogramov, kljub temu, da se je držala stroge diete, zaskrbelo pa jo je tudi nemirno obnašanje njene najmlajše hčerke med dojenjem. Iz preteklih izkušenj je namreč vedela, da otrok, ki je pri dojenju nemiren pomeni, da se je materino mleko spremenilo, kar pa je lahko posledica nosečnosti.

Zaradi vseh teh znakov se je odločila opraviti test nosečnosti, ki je potrdil, da je že 19-ič noseča, nad čemer je bila prijetno presenečena. "Skakala sem po hiši in se zahvaljevala Bogu, da sem pri 42 letih še enkrat lahko zanosila," je povedala vzhičena Dugganova.

Gospod in gospa Duggar živita v malem mestecu v ameriški zvezni državi Arkansas, s svojo veliko družino pa sta že nastopila v televizijski oddaji 18 otrok in eden na poti. Novica o Michellini nosečnosti pa je precej presenetila njenega najstarejšega sina, 21-letnega Josha, ki bo kmalu postal oče, njegov sin in brat pa naj bi bila rojena okoli pet mesecev vsaksebi.

Dugganova pa zdaj iščeta pomoč pri poimenovanju svojega 19. otroka, ime katerega se mora začeti s črko J, kot imena preostalih 18 otrok - Josh, Jordyn-Grace, Jana in John-David (19-letna dvojčka), Jill (18), Jessa (16), Jinger (15), Joseph (14), Josiah (13), Joy-Anna (11), Jeremiah in Jedidiah (10-letna dvojčka), Jason (9), James (8), Justin (6), Jackson (5), Johannah (3) in Jennifer (2).