Naj cel svet ve, kje sva se ljubila

Nova spletna stran IjustMadeLove.com vam omogoča, da s svetom delite kje in kako ste se predajali spolnim užitkom, preverite pa lahko seveda tudi aktivnosti kolegov in kolegic po svetu.

Objavljeno
08. oktober 2009 14.42
Ba.P.
Ba.P.
Ljubljana - Spletna stran vam ob vstopu prikaže zemljevid sveta, s klikom na poljubno državo pa lahko to povečate in izberete poljubno točko na zemljevidu.

Poleg lokacije, pa ustvarjalci spletne strani od vas pričakujejo, da boste z ostalimi delili še ali se je ljubimkanje dogajalo v zaprtem prostoru ali zunaj ter kakšne položaje ste si izbrali. Pri slednjem jih imate na izbiro žal le pet. Ko vnesete vse podatke, pa lahko seveda dodate še svoj komentar.

Ko uporabnik svoj trenutek strasti doda na zemljevid, pa mu program onemogoči dodati novega naslednjih 20 minut. Toliko časa naj bi namreč preteklo, da si opomorete ali zamenjate lokacijo.

Iz zemljevida je že na prvi pogled razvidno, da se ljudje predajajo telesnim užitkom na precej nenavadnih krajih. Sredi oceana je namreč zabeležene precej več aktivnosti, kot bi človek pričakoval. V času, ko smo stran obiskali mi, je svoj trenutek strasti zabeležilo že 11121 oseb, največ v Braziliji (1533).