Najbogatejši slovenski zet dobil zvezdo na pločniku slavnih

Ameriški miljarder Donald Trump, mož slovenske manekenke Melanije Knavs, je dobil svojo zvezdo na znamenitem pločniku slavnih v Hollywoodu.

Objavljeno
17. januar 2007 07.00
Los Angeles - Ameriški milijarder in producent resničnostnega šova Vajenec Donald Trump je danes dobil svojo zvezdo na pločniku slavnih v Hollywoodu. Na priložnostni slovesnosti ob odkritju 2327. zvezde na Walk of Fame sta nastopila komedijant Jay Leno in Mark Burnett, avtor Vajenca.

Soprog slovenske manekenke Melanije Knavs se v zadnjem času na straneh rumenega tiska pojavlja predvsem zaradi prerekanja z igralko in voditeljico jutranje pogovorne oddaje na televizijo ABC Rosie O'Donnell.

Spor je izbruhnil decembra lani, ko je Trump sporočil, da lahko miss ZDA Tara Conner obdrži naslov, čeprav so jo zalotili pri pijančevanju. O'Donnellova je incident pokomentirala z besedami, da dvakrat ločeni nepremičninski mogotec ne more biti "moralni kompas za ameriške dvajsetletnike". Trump ji je vrnil z "zgubo" in "debelo prasico".

Na vprašanje novinarjev, ali je možno, da bo O'Donnellova "uletela" na odkritje Trumpove zvezde, so predstavniki hollywoodske gospodarske zbornice odgovorili, da se to zagotovo ne bo zgodilo.