Najslabši ljubimci na svetu: Nemci

Raziskava, v kateri je sodelovalo 15.000 žensk, je pokazala, da za najboljše ljubimce veljajo Španci. Na lestvici najslabših so se zaradi neprijetnega vonja znašli Nemci.

Objavljeno
29. september 2009 14.40
Š. Ro.
Š. Ro.
Ljubljana - Okoli 15.000 žensk, ki redno potujejo po svetu, je sodelovalo v anketi, kjer so ocenjevale moške iz različnih delov sveta.

Ženske iz 20 različnih držav so tako za najboljše ljubimce določile Špance, njihovemu temperamentu so najbližje Brazilci, ki jim sledijo Italijani in Francozi. Na petem mestu so se, zanimivo, znašli Irci. Med najboljšimi so se znašli še Južnoafričani, Avstralci, Novozelandci, Danci in Kanadčani.

 

Vsi ti narodi, ki že od nekdaj veljajo za najboljše ljubimce, so torej med ženskami upravičili svoj sloves. Bolj presenetljiva je lestvica najslabših ljubimcev, kjer so se na prvem mestu znašli Nemci, in sicer zaradi njihovega neprijetnega vonja. Na drugem mestu so Angleži, ker naj bi bili preleni, v nasprotju z njimi so na tretjem mestu Švedi, ki pa so prehitri. Nizozemci naj bi bili pretirano dominantni, Američani pregrobi, Grki pa preveč neodločni. Moški iz Walesa so na sedmem mestu presebični, Škoti preglasni, Turki naj bi se preveč znojili, ženske pa pri Rusih moti njihova poraščenost.