Namesto marihuane policija

Učiteljica se je zaradi nepazljivosti znašla v navzkrižju z zakonom. Namesto svojemu prodajalcu droge, od katerega je želela kupiti marihuano, je SMS sporočilo poslala lokalnemu policistu.

Objavljeno
28. februar 2007 16.51
5,5 milijona novih uporabnikov mesečno!
Murray - Učiteljica na šoli v Murrayu v ameriški zvezni državi Kentucky se je zaradi nepazljivosti znašla v navzkrižju z zakonom. Namesto svojemu prodajalcu droge, od katerega je želela kupiti marihuano, je namreč SMS sporočilo ponesreči poslala lokalnemu policistu.

Ta ga je prejel ravno med rojstnodnevno zabavo in je bil nad njegovo vsebino seveda vidno presenečen. Sprva je mislil, da gre za potegavščino njegovih kolegov, a se je kmalu prepričal, da temu ni tako. 34-letna učiteljica Ann Greenfield je bila seveda osupla, ko je na dogovorjenem mestu predaje droge namesto prekupčevalca našla može postave.

Predstavnik za odnose z javnostjo na policiji je o dogodku dejal, da se je Greenfieldova naučila uporabne lekcije - številke prekupčevalcev je najbolje shraniti v imenik. Nespretna učiteljica je bila ovadena poskusa trgovanja s prepovedanimi substancami v bližini šole ter posesti marihuane. Iz šole, kjer je poučevala, so jo že suspendirali.