Naomi Campbell se kesa

Britanski supermodel Naomi Campbell je na sodišču izrazila obžalovanje, ker je v svojo gospodinjsko pomočnico vrgla mobilni telefon.

Objavljeno
16. januar 2007 19.33
Naomi CAMPBELL, manekenka in fotomodel na modni reviji med gala zabavo Diners Club Exclusive
New York - Britanska manekenka Naomi Campbell je danes pred sodnikom priznala krivdo za nepremišljen napad, ko je v svojo gospodinjsko pomočnico vrgla mobilni telefon. V zunajsodni poravnavi jo je sodnik obsodil na pet dni družbeno koristnega dela.

Campbellova je tudi izrazila obžalovanje, da je bila njena gospodinjska pomočnica Ana Scolavino poškodovana. "Bila sem presenečena, da je bila Ana poškodovana. Zelo mi je žal," je dejala na sodišču in dogodek opisala kot nesrečo.

Campbellovi je bilo tudi naloženo, da mora opraviti dvodnevni tečaj za obvladovanje jeze in izplačati več kot 350 dolarjev za zdravstvene stroške Ane Scolavino.

36-letno Naomi Campbell je newyorška policija prijela marca lani, potem ko je Ana Scolavino izjavila, da je manekenka vanjo vrgla mobilni telefon in obtožila, da je ukradla kavbojke. Na zaslišanju junija lani se je Naomi izrekla za nedolžno, po zaslišanju obeh strani pa je sodnik predlagal izvensodno poravnavo.

Če bi primer šel na sodišče, bi Campbellovi za napad grozilo sedem let ječe.