Nenavadne kraje hotelskih gostov

Hotelsko osebje je večkrat presenečeno nad izborom stvari, ki jih gostje ukradejo. Spolne igračke in nagačene živalske glave so najbolj nenavadne kraje hotelskih gostov v Veliki Britaniji.

Objavljeno
24. september 2009 15.21
Ta.R.
Ta.R.
London - Da hotelski gostje večkrat vzamejo kakšen ''spominek'' iz hotelske sobe ni neobičajno. Hotelsko osebje pa je večkrat presenečeno nad izborom stvari, ki jih gostje ukradedejo. Spolne igračke in nagačene živalske glave so najbolj nenavadne kraje hotelskih gostov v Veliki Britaniji.

Osebje v hotelu du Vin v Birminghamu so gosta ujeli, ko je iz biljardne sobe želel ukrati nagačeno glavo srne. ''Bilo ga je zelo sram,'' je povedal direktor hotela Adam Thompson. Nekaj tednov kasneje so njegovi prijatelji glavo srne od hotela kupili in mu jo podarili kot poročno darilo.

 

V hotelu The Residance v Bathu, v bližini Londona, so gostje že večkrat ukradli električne vtičnice, preproge, zavese, posodo za cvetje in celo desko za toaletno školjko.

 

Tudi najbolj luksuzni hoteli niso varni pred kleptomani. Tako na vrhu najbolj zaželenih predmetov ostajajo brisače, kopalni plašči in sobni okraski.