NLP ali leteči dinozaver?

Ribič je nad umetnim jezerom El-Nihuil v bližini argentinskega mesta San Rafael fotografiral neznan predmet, o katerem se javnost ne more zediniti ali gre za NLP ali za letečega dinozavra.

Objavljeno
10. september 2009 16.07
Ma. J.
Ma. J.
Buenos Aires - Ribič je nad umetnim jezerom El-Nihuil v bližini argentinskega mesta San Rafael fotografiral neznan predmet, o katerem se javnost ne more zediniti ali gre za NLP ali za letečega dinozavra. Predmet oziroma žival je nad jezerom videlo leteti več ljudi.

44-letni ribič Pino je za lokalni časopis Los Andes povedal, da pri jezeru večkrat opazuje labode, pred dnevi pa je opazil tudi nenavadni predmet in ga večkrat fotografiral s svojim mobilnim telefonom. Kmalu zatem, ko je ribič o dogodku obvestil lokalni časopis, sta se pojavili še dve priči - Christian Figueroa in njegov oče, ki sta predmet opazila med potovanjem z avtobusom.

Pino je za časnik še povedal, da je v zadnjem času na območju opazil več nenavadnih pojavov in enega izmed njih opisal kot vrsto zaporednih bliskov, ki so razsvetlili območje reke Atuel. Dejal je, da jih ni povzročila strela, ampak so bili bliski bolj podobni zelo močni bliskavici fotoaparata.

Neidentificiran predmet si že lastijo tako ljubitelji NLP-jev kot tudi kriptozoologi, ki menijo, da bi lahko šlo za še neznano živalsko vrsto ali pa pterozavra - dinozavra, ki je na Zemlji živel pred najmanj 66 milijoni let.