srednje velik jajčevec
večja bučka
3 žlice oljčnega olja
žlica nasekljanega timijana
200 g kozjega sira
4 vejice timijana
Priprava
Pečico segrejte na 180 stopinj.
Jajčevec in bučko narežite na koleščka, jih posolite in popoprajte, premažite z oljčnim oljem in dodajte nasekljan timijan.
Narežite štiri večje kose peki papirja. Vsakega dajte na vrh narobe postavljenega kozarca in ga toliko časa potiskajte obenj, da dobi obliko kozarca. Potem kozarec pazljivo odstranite. Tako dobljene papirnate skodelice naj bodo visoke vsaj 3 do 4 centimetre.
Po dnu jih premažite z oljčnim oljem, nato vanje izmenično nalagajte rezine jajčevca in bučke ter kozji sir, dokler ne zmanjka sestavin. Zadnja plast naj bo sir. Stolpiče dajte v pekač in v pečico. Pecite 15-20 minut, potem vzemite ven, okrasite z vejico timijana in postrezite kar v papirnatih skodelicah.