V nedeljski številki Odprte kuhinje...

V Odprti kuhinji tokrat preberite vse o barvi vina, o takih in drugačnih paprikah, kuhinjskih napah, jedilnik pa sta pripravila Maja in Eric Jean, slovensko francoski par.

Objavljeno
10. julij 2009 12.45
Posodobljeno
10. julij 2009 16.30
Odprta kuhinja
Odprta kuhinja
Zdravo, okusno in preprosto je rdeča nit tedenskega jedilnika, ki sta ga pripravila Maja in Eric Jean, slovensko francoski par, ki verjame v večjo
kakovost življenja v Sloveniji.

Naš vinski strokovnjak Dušan Brejc nas tokrat poučuje o barvi vina. Dario Cortese začinja z meto in tudi Milan Dedić je zelo sezonski; piše o sladkih, pekočih in sploh - paprikah. Niz praktičnih nasvetov, kako jih postrežemo, je dodala Slavka Ilich. Na koncu nas arhitektka Irmina Klenovšek seznanja s trendi na področju kuhinjskih nap.