V nedeljski številki Odprte kuhinje preberite ...

Kako pa naj se prehranjujejo tisti, ki večino dneva presedijo v službi? V Odprti kuhinji svetujemo, kako si lahko doma pripravimo zdravo in okusno malico, ki nam bo teknila na delovnem mestu.

Objavljeno
22. maj 2009 17.56
odprta, kuhinja
Nedelo
Nedelo
Na kmetiji Upalznikovih v Matkah trdo delajo, a zato tudi dobro jedo. Jedilnik Danice Upalznik je preprost, sestavljen predvsem iz doma pridelanih živil. Kako pa naj se prehranjujejo tisti, ki večino dneva presedijo v službi? V Odprti kuhinji svetujemo, kako si lahko doma pripravimo zdravo in okusno malico, ki nam bo teknila na delovnem mestu. V novi redni rubriki Začinjamo predstavljamo kraški šetraj, na vinskih straneh pa vinsko kraljico Karolino Kobal, ki ni le simpatična mlada dama, pač pa tudi veliko ve o vinu. Za piko na i dodajamo recept Iztoka Prosena za čokoladno markizo.


Odprta kuhinja, tedenski kulinarični vodnik časopisa Nedelo