V Odprti kuhinji preberite...

Odprta kuhinja tokrat s svežimi in zanimivimi recepti v tedenskem jedilniku Mateja Lampiča, pa s predstavitvijo davne zgodovine stročjega fižola in ostalimi stalnimi rubrikami! Pravo gurmansko branje!

Objavljeno
28. avgust 2009 13.32
Posodobljeno
29. avgust 2009 13.39
V Nedelovi prilogi Odprta kuhinja tokrat preberite vse o stročjem fižolu. S kulinaričnega vidika je zagotovo vznemirljivo brskanje za podatkom, ali je bil v kuhinji prej stročji fižol ali fižol? Prilagamo še nekaj preverjenih receptov s to dobro stročnico. Tokratni tedenski jednilnik je pripravil kuhar, ki ni kuhar, Matej Lampič Lampa in nam postregel z jedmi, ki hočeš nočeš skorajda vse vsebujejo sadje. Zanimivo in predvsem ekstravagantno! Vredno poizkusiti! Jemo tudi dobro in opceni, Začinjamo jedi in kukamo za Kuhinjo za ovinkom. Prijetno branje tokratne priloge Odprta kuhinja!