V Odprti kuhinji preberite ...

Jedilnik za prihajaoči teden sta tokat pripravila zdravilca Helena in Drago Klanšček, Dario Cortese piše o pijačah za boljšo odpornost, kuhamo Dobro in poceni in še veliko več... v tokratni prilogi Nedela Odprta kuhinja!

Objavljeno
01. oktober 2009 19.46
Posodobljeno
03. oktober 2009 13.53
Odprta kuhinja
Odprta kuhinja
Kot navadno je tudi tokratna Odprta kuhinja, prva v tem mesecu, bolj zdrava. Veganski jedilnik sta pripravila zdravilca Helena in Drago Klanšček, Dario Cortese piše o pijačah za boljšo odpornost pa o mesu, ki je lahko tudi nadvse zdravo, če je ekološko pridelano. Slavka Ilich nam svetuje, kako lahko za jušnik uporabimo lepo oranžno bučo, lepo kot jesensko sonce. V Zajčji dobravi so imeli že tradicionalno zeljado, poročamo tudi o podelitvi priznanj sommelierjem, ki so pri nas dosegli najvišjo stopnjo.