Severina odslej mati samohranilka

Tabloidi so že nekaj časa namigovali, da v odnosu med pevko Severino in Milanom Popovićem nekaj škriplje.

Objavljeno
11. oktober 2012 14.45
Dejan Vodovnik, Zagreb
Dejan Vodovnik, Zagreb
Zagreb - Sedem mesecev po rojstvu sina Aleksandra je hrvaška estradnica in fimska igralka Severina Vučković javnosti zaupala, da z Milanom Popovićem, očetom malega Aleksandra, ne načrtuje več skupne prihodnosti.

Novico je objavila hrvaška revija Gloria, bila pa je pravzaprav pričakovana. Tabloidi so že nekaj časa namreč namigovali, da v odnosu med pevko Severino, nekoč ikono hrvaške turbofolk scene, in Milanom Popovićem, srbskim poslovnežem, znanim pa tudi kot kraljem bakra, nekaj škriplje.

Potem, ko sta se nekajkrat po »domnevnih natolcevanjih številnih medijev« pojavila skupaj na nekaterih fotografijah, so špekulacije utihnile. Vendar ne za dolgo. Pred slabim mesecem pa je postalo povsem jasno, da je v odnosu med hrvaško estradnico in srbskim kraljem bakra »res nekaj hudo narobe«. Seve je namreč v eni od cerkev na Reki krstila otroka brez navzočnosti očeta Milana.

Mediji so se spraševali, kako je mogoče, da ta obred opravlja sama, pa je vse skupaj »potolažil« tamkajšnji župnik, ki je dejal, da je to mogoče, »če se oče ne oglaša, če otroka ni videl več kot dva meseca, če je bil obveščen o krstu in mu ni nasprotoval ...«

Medijsko sceno pa je nekako razburkala še ena ločitev. Razšla sta se namreč dolgoletna partnerja, igralka in ena najbolj uspešnih scenaristk televizijskih žajfnic in tudi igralka Jelena Veljaća in igralec Janko Popović Volarić. Tudi med njima ni šlo vse kot po maslu in sta končno le morala priznati medijem, da je pač »res, da ne živita več skupaj ter da sta se razšla«.

Vse pa kaže, da bo »ločitvenih kosti« za tabloide še več. Namigov o razvezah bolj in manj znanih na hrvaški sceni je namreč v teh dneh dovolj za več revij.