Upsala, nekdo je pod straniščno školjko!

Ko gre človek na stranišče, ne pričakuje, da se bo za njim kaj premikalo.

Objavljeno
31. avgust 2013 18.33
rsi*stranisce
G. U., Nedelo
G. U., Nedelo

Čeprav je povezava med školjko in greznico neposredno vidna. Vendar je Ambra Reynolds iz Tulse v ameriški zvezni državi Oklahomi doživela prav to.

Preden se je na javnem stranišču v parku obrnila, da bi opravila potrebo, je v greznici spodaj zaznala premikanje, in ko je pogledala pozorneje, je zagledala možaka, ki jo je opazoval. Kriče je zbežala in poklicala policijo.

Možje postave so iz greznice potegnili in potem z gasilsko cevjo umili 52-letnega Kennetha Websterja Enlowa, je poročala postaja KJRH-TV.

Najbolj nenavadno je, da je lokalna televizijska postaja našla tudi voajerjeve prijatelje, ki so povedali, da nad dejanjem niso posebno presenečeni, saj Kenneth rad počenja neumnosti, posebno takrat, ko ga ima preveč pod kapo.

Na sodišču se je najprej branil, da ga je v greznico vrgla partnerka, potem ko ga je udarila z vinto in je zato padel v nezavest. A se je kmalu izkazalo, da je ženska že leto dni mrtva, zato je opazovalec ženskih zadnjih plati iz greznice priznal, da je šlo res za neprimerno obnašanje.

Te dni ga je sodnik obsodil na leto zapora in 5000 dolarjev kazni. Če ga bodo res vtaknili za rešetke, mu gotovo ne bo lahko, ko bodo sotrpini izvedeli, zakaj sedi.