Prva spletna TV na Hrvaškem začela redno oddajanje

Prva spletna televizija z lastno produkcijo na Hrvaškem, Smart TV, je začela oddajati redni program. Interaktivni program je možno spremljati na osebnem računalniku brez dodatne opreme.

Objavljeno
17. januar 2007 11.45
Hrvaška spletna televizija Smart TV
Zagreb - Prva spletna televizija z lastno produkcijo na Hrvaškem, Smart TV, je začela oddajati redni program. Kot so potrdili na uredništvu televizije, bo mozaična oddaja Jutranji program na sporedu vsak dan v živo med 10. in 13. uro, in sicer na spletni strani www.smarttv.com.hr.

Interaktivni program Smart TV je možno spremljati brez dodatne opreme, če je na računalniku postavljen Windows Media Player, zaželen pa je širokopasovni dostop do interneta. Vsi gledalci lahko sodelujejo v programu s pošiljanjem elektronskih sporočil v aplikaciji, ki je na spletni strani televizije.

Na uredništvu Smart TV so še povedali, da nameravajo vsebinsko in časovno razširiti lastno produkcijo, ki bo spremljala kulturne, glasbene, športne, politične in ostale dogodke. Na televiziji, ki so jo pripravljali dve leti, sodeluje kakšnih deset mlajših navdušencev.