Putinova žena z nasveti za srečen zakon

Ljudmila Putina, žena ruskega premiera Vladimirja Putina, je izdala DVD z nasveti o družinskih vrednotah in zakonskih odnosih. Z ruskim voditeljem sta poročena že več kot četrt stoletja, govoric, da naj bi v njunem zakonu škripalo, pa ne komentirata.

Objavljeno
31. avgust 2009 13.16
Ba.P.
Ba.P.
Moskva - Ljudmila Putina, žena ruskega premiera Vladimirja Putina, je izdala DVD z nasveti o družinskih vrednotah in zakonskih odnosih. Ljudmila je z ruskim voditeljem poročena že več kot četrt stoletja, a se zadnje leto dni ni pojavljala v javnosti, kar je sprožilo govorice o njunih zakonskih težavah.

Putina je v Moskvi predstavila zbirko filmov Dolgo in srečno: vse o moškem, ženi in družini. V zbirki so v šestih delih predstavljeni nasveti Olge Troicki, znane družinske psihologinje, in Aleksandra Gordona, televizijskega voditelja. Zbirka vsebuje dele z naslovi kot so Mož in žena, Sreča ni v denarju, Ne smete zapustiti družine in Gimnastika možganov.

"Ljudje so vedno imeli težave in vedno jih bodo imeli, a s pomočjo mojih videov in psihoterapevta se lahko vsak nauči enostavno rešiti težave," je povedala Putina.

Ljudmila ni razkrila, ali sta se tudi z Vladimirom posluževala nasvetov psihologov, da bi razrešila domnevna medsebojna nesoglasja.