Radoživa igrača za pse

Lastnikom psov ne bo več treba zardevati, kadar bo njihove kosmate prijatelje prijelo, da bi naskočili nogo gosta, poštarja ali kar plišasto igračko. Rešitev je spolna lutka za pse ali Hot Doll.

Objavljeno
22. september 2009 11.22
Ka. Ž.
Ka. Ž.
Pariz - Francoska oblikovalska družba Feel Addicted se je spomnila prave rešitve: spolne lutke za pse. Hot Doll (vroča lutka) je prva tovrstna »igrača« za pse na svetu. Čeprav je precej draga - stane 399 evrov, na voljo pa je v črni in beli barvi, z oranžnimi tačkami in smrčkom -, bodo lastniki psov z njo laže nadzorovali svojega ljubljenčka in izboljšali kakovost njegovega življenja, pravijo francoski oblikovalci, ki se sicer ukvarjajo z nakitom in s stanovanjsko opremo. »Tudi psi imajo seksualne potrebe in težave s prevlado, kar jih sili, da naskakujejo razne predmete, od plišastih medvedkov pa do nog sosedov, gostov, poštarjev ali kar vas samih,« je sporočila tiskovna služba Feel Addicted.

»Hot Doll je oblikovan z namenom, da reši ta problem. Ker je narejen za pasje potrebe, se psi hitro naučijo, kako ga uporabljati.«
Vroča lutka je narejena iz umetnih materialov, ki so hkrati mehki in trpežni, zagotavljajo pa dober oprijem na tleh, še pravijo iznajdljivi Francozi.