Ruby si želi poroke in otrok, najprej pa ples!

Trenutno najbolj razvpita Maročanka Ruby Rubacuori, ki je zaradi vpletenosti z italijanskim premierom Silviom Berlusconijem postala zvezda italijanskega rumenega tiska, si želi biti gospodinja in mati.

Objavljeno
02. marec 2011 11.03
Posodobljeno
02. marec 2011 19.10
Barbara Kramžar, Dunaj
Barbara Kramžar, Dunaj
Dunaj - »Želim si biti le gospodinja in imeti otroke,« je na Dunaju, kamor jo je povabil razvpiti podjetnik Richard Lugner, povedala Ruby Rubacouri, osemnajstletna prijateljica 74-letnega italijanskega premiera Silvia Berlusconija. Še prej je na znamenitem dunajskem opernem plesu v Lugnerjevi loži, ki so jo krasile že Grace Jones, Dita Von Teese, Paris Hilton ter številne druge sporne lepotice sveta, razburila »spodobno« avstrijsko visoko družbo. A je vsaj lahko pomirjena, da jo bo njen 78-letni gostitelj pustil pri miru. »Nič, kar pripada Katzi, ne nameravam početi z Ruby,« se je novinarjem smejal Lugner z mislijo na svojo prav tako skoraj mladoletno spremljevalko.

Lugner je za svojo doslej najbolj razvpito gostjo na dunajskem plesu najel tri limuzine, da bi prelisičil paparace, a ker se tudi sam ponavadi nikakor ne otepa javnosti, najbrž ni mislil najbolj resno. Vsekakor je Berlusconijevo Ruby v vsej njeni 1,80-metrski temnolasi lepoti kmalu po tem razstavil v svojem trgovskem središču ob dunajskem Gürtlu, in ker, kot so zlobno zapisali avstrijski novinarji, oba odlično obvladata polomljeno angleščino, ovir ni bilo več. Gostja je povedala, da se veseli ogleda avstrijske prestolnice. »Hočem se poročiti in imeti otroke!« je dejalo dekle, ki je še ne tako dolgo živelo v zavetišču za brezdomska dekleta, na letalu pa je bralo življenjepis Marylin Monroe, lepotice žalostne usode, ki so ji med drugimi pripisovali razmerje z ameriškim predsednikom. Sama zanika, da bi imela kaj podobnega z italijanskim premierom. »To so bila preprosto praznovanja, na katerih se je plesalo in pelo, seksa pa ni bilo. Kaj naj rečem, star je 74 let, kaj naj počnem z moškim takšne starosti?« je povedala novinarju časopisa Österreich.

»Spodobni« udeleženci dunajskega opernega plesa, ki so se tudi doslej izogibali lože Richarda Lugnerja, so tokrat okrog nje delali še večje kroge, organizatorji so celo razmišljali, kako bi mu prihodnje leto nekako preprečili vstop. Po raziskavah javnega mnenja pa kar 68 odstotkov Avstrijcev meni, da je vse skupaj veliko hrupa za nič, sporno gostjo naj pač pozdravijo »z avstrijskim šarmom«. »Ne jaz ne Ruby ne bova opernemu plesu naredila nobene škode, na nobenem plesu ne sme vladati pogrebno ozračje,« meni tudi Richard Lugner. Ni še znano, ali je Ruby tudi res zaplesala, kot je obljubila na tiskovni konferenci, ko je dodala, da valčka ne zna plesati, zato pa obvlada trebušni ples. To bi bilo prav tisto, na kar bi čakala dunajska družabna smetana!