Saga z dekletom na poziv se nadaljuje

Dekle na poziv Patrizia D'Addario, ki trdi, da je preživela noč z italijanskim premierom Silviem Berlusconijem, je dejala, da je predsednik vlade vedel, da je prostitutka.

Objavljeno
02. oktober 2009 19.15
Nesporni zmagovalec italijanskih volitev Silvio Berlusconi
Ma.B./STA
Ma.B./STA
Rim - S tem je zanikala navedbe Silvia Berlusconija, da ni nikoli plačal ženski za seks. "Berlusconi je vedel, da sem dekle na poziv. In nisem bila edina tisti večer in večer pred tem," je v četrtek zvečer dejala 42-letnica v pogovoru za oddajo Annozero na italijanski televiziji Rai 2.

Patrizia D'Addario je še dejala, da je bilo na enega izmed večerov v Berlusconijevem rimskem domovanju več kot 20 mladih žensk ter da je imela občutek, da je v haremu. "Bila sem vesela, da sem ostala s predsednikom ter da se je zanimal zame," je še dodala.

Škandali spremljajo življenje italijanskega premiera že več mesecev. 72-letni medijski mogotec je sicer zatrdil, da ni nikoli plačal za spolne usluge, priznal pa, da ni svetnik. Njegova udeležba na rojstnodnevni zabavi 18-letnice aprila je bila kljub temu kaplja čez rob za za njegovo soprogo, ki je vložila zahtevo za ločitev.