Sanjal o Koroni in zadel 90.000 evrov

Rednemu gostu Hitove igralnice v Kranjski Gori se je zgodilo nekaj prav posebnega. Potem ko je sanjal o dobitku, se je iz bolnišnice odpravil v kazino, tam pa si priigral sanjski dobitek v vrednosti 90.000 evrov.

Objavljeno
27. oktober 2009 11.40
Š. Ro.
Š. Ro.
Kranjska Gora - Gost Hitovega igralniško-zabaviščnega centra Korona v Kranjski Gori si je včeraj popoldne priigral sanjski dobitek,  90.351 evrov.

Petinšestedesetletni Avstrijec, ki Korono obiskuje že vrsto let, je v noči iz nedelje na ponedeljek je celo sanjal, da ga v Koroni čaka dobitek. Zato je bolnišnici pridobil izpust do 21. ure in se odpravil v igralnico, tam pa ga je čakalo veliko presenečenje.

 

Avstrijski Korošec sicer najraje igra na avtomatih, povezanih v t. i. progresivo. Gre za skupino povezanih igral, ki zaradi sistema skupnih vložkov dajejo možnost večjih dobitkov. Koluti klasičnega avtomata s številko 2210, na katerem je možakar igral že večkrat, so se ob 16.20 ustavili na kombinaciji treh znakov double peppers in mu prinesli sanjski dobitek v višini 90.000 evrov.

 

Gost je imel letos srečo že večkrat in se je tokratnega dobitka veselil skupaj z osebjem Korone. Kot so sporočili iz igralnice, jim je zaupal, da bo denar investiral v obnovo svoje graščine, pa še bo ostalo za izpolnitev skritih želja.