Stari zakonci z veliko telesnih stikov

V Vikendu tokrat predstavljamo številne stiliste na slovenskih televizijah. Ti so govorili o svojem delu in nam med drugim zaupali marsikatero zabavno anekdoto.

Objavljeno
27. avgust 2009 21.54
Uredništvo Vikenda
Uredništvo Vikenda
Ljubljana - Da ne bo več dvoma, koga pocukati za rokav, ko bi radi kupili obleko, ki jo je dan prej na televiziji nosil kateri od voditeljev, tokrat v Vikendu predstavljamo stiliste na slovenskih televizijah. Vesna Mirtelj, Barbara Podlogar, Slavka Pajk, Elizabeta Zubčič, Zoran Garevski, David Matej Goljat, Nana Sojer, Sonja Lužar in Metka Albreht so govorili o svojem delu in med drugim priznali, da je stiliranje lahko še kako zabavno: »Ne enem od snemanj se je Zmago Batina preveč najedel klobas, zato so mu med snemanjem oddaje Vzemi ali pusti pri prehitrem priklonu počile hlače. Smeha kar ni bilo konec ...«

On nima srca, ona nima pojma


Gerard Butler je šovinistični voditelj Mike, Katherine Heigl je uspešna producentka Abby. Ona najde rešitev za vsako težavo, razen za svoje ljubezensko življenje. On trdi, da ima rešitev za to. Le da ji morda ni všeč. A taka je po njegovem pač resnica. Grda resnica. Tako je naslov romantične komedije, ki jo Vikendovi bralci lahko vidite prihodnji teden na naši premieri.


V Vikendu ne spreglejte tudi pogovora s Klemnom Slakonjo, poletnega pogovora s Petro Slapar in vse o Coco Chanel.