Svingerstvo - ko dva nista dovolj za seks?

V novi številki Maturant&ke preberite vse o svinganju, intervju s skupino Plebs, ki pravi, da smo Slovenci za žur, O paničnem napadu in še marsičem.

Objavljeno
21. oktober 2009 13.12
Maturant&ka
Maturant&ka
O nekaterih početjih neradi govorimo. To je zaradi občutka sramu, ki nam ga je v glavo vcepila družba. Včasih je to varovalka, včasih ovira v življenju. Svinganje pravzaprav ni nič novega. Skozi zgodovinska obdobja lahko opazimo, da obstajajo različne skupine ljudi, ki prakticirajo takšen način spolnosti. Je to res samo neboleča izbira življenjskega sloga?


Slovenci ste vedno pripravljeni na dober žur!

V Maturant&ki preberite intervju z inovativnim italijanskim bendom Plebs. Poskakovanje med funkom, reggae, dance in še čem. Že drugič so bili gostje Rock Otočca in ob tem so povedali: »Slovenci ste veliko bolj odprti in manj zadržani kot Italijani«.


Se dogaja tudi tebi? Kako razumeti panični napad?

Panični napad ali anksiozno motnjo lahko povzroči karkoli. Doživlja ga ogromno ljudi. Večina ne ve kaj to sploh je, saj ga niso doživeli še nikoli ali pa le enkrat in temu niso posvečali posebne pozornosti. Ko pa se napad začne ponavljati, zna zelo otežiti normalno življenje. Obstaja rešitev.


Več preberite v novi izdaji Maturant&ke