V prilogi Deloindom preberite ...

V Delovi prilogi Deloindom lahko preberete o posebnem stanovanju v Londonu, o prezračevalnih sistemih in pa članek o pogostih tehničnih vprašanjih glede sajenja.

Objavljeno
22. september 2009 15.44
Posodobljeno
22. september 2009 18.00
Uredništvo Deloindom
Uredništvo Deloindom
Vrata smo tokrat odpirali na vseh koncih Slovenije - in tudi nekoliko širše. Predstavljamo stanovanje v Londonu, za katerega si je lastnik želel, da bi v njem vel počitniški duh, čeprav stoji sredi betonskega Camdna. Poglejte, kakšno rešitev je našel za svojo željo, da bi tu in tam prenočeval pod zvezdami.

Bili smo tudi v dveh kuhinjah: naslajali smo se ob vonjavah govedine po bugrundsko pri Valentini in Luki Novak, Ana Roš in Valter Kramar pa sta nam razkazala njuno minimalistično rdečo kuhinjo in nam odprla nov pogled na sol.

Bili smo na posvetu Zgradbe, energija in okolje, kjer smo slišali, da utegnejo graditelji nizkoenergijskih objektov kmalu ostati brez nepovratnih subvencij države. Predstavljamo tudi prezračevalne sisteme, pri nepremičninah pa preštevamo posebne akcije investitorjev, bank in ponudnikov, ki iščejo pot do redkih kupcev. Za ljubitelje vrta in zelenja pa še članek o pogostih "tehničnih" vprašanjih glede sajenja in oskrbe jabolk ter predstavitev desetih najbolj priljubljenih jedilnih buč.