V prilogi Ona preberite

V prilogi Ona preberite o modnih smernicah za jesen in zimo 2009 in 2010. Uredništvo je pripravilo tudi pestro reportažo z ledenega spektakla, kjer je Ona skupaj z Zlatarno Celje zaključila natečaj oblikovanja nakita za Beli obroč Slovenije.

Objavljeno
14. september 2009 13.26
Uredništvo One
Uredništvo One
V Oni boste v posebnem katalogu našli modne smernice za jesen in zimo 2009 in 2010. Čaka vas pester izbor oblačil za vsakdanje priložnosti, perila in modnih dodatkov.

Uredništvo je pripravilo tudi pestro reportažo s četrtkovega ledenega spektakla, kjer je Ona skupaj z Zlatarno Celje zaključila natečaj oblikovanja nakita za Beli obroč Slovenije. Razglašeni so bili zmagovalci Anja Tavčar, Huberto Široka in Mateja Lampe.

Od jutri dalje bo na spletni strani www.delo.si/onina-drazba poteka dražba, kjer se boste ljubitelji modnega nakita lahko potegovali za najljubši izdelek. Sicer pa je jutrišnja Ona, ki smo jo zasnovali kar na 100 straneh, tudi polna zanimivega branja. Nikakor ne spreglejte intervjuja s slovito Deso Muck, ki brez dlake na jeziku govori o poteh in strasteh svojega pestrega življenja.

V središče pa smo postavili odnose med materami in sinovi. Zakaj se fantički tja do 30. ali 40. leta držijo za krila svojih mam? Odgovore na to in še marsikakšno vprašanje boste našli v jutrišnji Oni!

Prijetno branje vam želimo!

Več si preberite v jutrišnji Oni