Med najboljšimi Generalijevimi agenti na svetu tudi Slovenec

Aleksander Terglav iz Žalca se je uvrstil med 150.000 agenti med prvih deset.

Objavljeno
17. maj 2017 19.34
Silva Čeh
Silva Čeh

Ljubljana - Generali je letos prvič organiziral svetovno tekmovanje odličnosti agentov Skupine Generali »Global Agent Excellence Contest«, ki poteka prav od danes do 19. maja v Rimu.

V finalni izbor se je med več kot 150.000 zavarovalnimi agenti Skupine Generali uvrstilo le deset najboljših in med njimi je tudi predstavnik iz Slovenije - Aleksander Terglav iz Žalca. Kot sporočajo iz Generalija, je mednarodno žirijo prepričal z uporabo inovacij s področja digitalnega poslovanja ter učinkovitim upravljanjem z bazami podatkov, kar agentu omogoča sistematično izboljšavo odnosov s strankami.

Kot poudarjajo pri Generaliju, je glavni namen njihovega tovrstnega prvega globalnega tekmovanja spodbuditi nove pristope do strank, seveda s pomočjo digitalnih načinov poslovanja, kar na koncu pripelje do še večje pozornosti do strank. Aleksander Terglav je lastnik in direktor družbe Lev Zavarovanja, seveda vesel tega uspeha.

Terglav: »To je dokaz, da delamo prav. Digitalizacija nam omogoča večji pregled nad našim delom in nam dopušča čas, da se lahko ukvarjamo z novimi prodajnimi potmi in namenjamo več časa svojim strankam.« 

Uspeh, uvrstitev med prvih deset najboljših Generalijevih agentov na svetu je pozdravila tudi predsednica uprave slovenskega Generalija Vanja Hrovat. Glavni izvršni direktor Skupine Generali Philippe Donnet pa je, kot so zapisali v sporočilu, ob tem izpostavil, da imajo v Generalijevi strategiji osrednjo vlogo inovacije, predvsem da agentom zagotovijo najboljša orodja za njihovo delo v zahtevnem poslovnem svetu.