Intra lighting z novim izvršnim direktorjem

Z oktobrom je vodenje družbe prevzel Robert Devetta, manager z izkušnjami v elektroenergetskem sektorju.

Objavljeno
06. oktober 2020 18.27
Posodobljeno
06. oktober 2020 18.27
Marino Furlan (levo) in Robert Devetta ob predaji poslov v podjetju Intra lighting. FOTO: Podjetje Intra Lighting
Ljubljana - Vodenje družbe Intra lighting je z oktobrom prevzel 48-letni Robert Devetti, manager z bogatimi izkušnjami v elektroenergetskem sektorju. Nazadnje je kot generalni direktor vodil družbo Marchiol S.p.A., ki je prav tako kot Intra lighting družinsko podjetje.

Kot so sporočili iz podjetja Intra lighting, ki je bil Delova podjetniška zvezda 2019, sta po tridesetih letih Marino in Marjeta Furlan sprejela zahtevno odločitev in vodenje podjetja zaupala Devettiju. Vloga Marina Furlana, lastnika in predsednika družbe Intra lighting, v družbi ostaja strateška. Še naprej se bo po posvečal razvoju produktnega portfelja, operativne zadeve na področju komerciale, financ, kadrov in razvoja trgov pa predaja novemu direktorju.



Ob predstavitvi novega izvršnega direktorja zaposlenim je Marino Furlan med drugim povedal: »Robert Devetta je izjemno strokoven in izkušen, hkrati pa tudi kot oseba deli vrednote Intre, ki smo jih v teh tridesetih letih skupaj gradili in živeli. Podjetje je danes v rasti in dobri komercialni kondiciji. Sam se ne povsem umikam, želim se predvsem razbremeniti in se posvetiti še ostalim stvarem, ki jih imam v življenju rad«. Robert Devetta se je družini Furlan zahvalil za zaupanje in povedal, da ga bo vsekakor poskušal upravičiti, pri čemer računa na sodelovanje vseh zaposlenih.