Novo vodstvo Mobitela

Predsednik upravnega odbora Mobitela je postal Bojan Dremelj, njegov namestnik pa je postal Filip Ogris-Martič. Glavni izvršni direktor je postal Klavdij Godnič.

Objavljeno
31. januar 2007 17.38
Bojan Dremelj
Ljubljana – V Mobitelu so za predsednika upravnega odpora in namestnika predsednika upravnega odbora izvolili Bojana Dremelja, za njegovega namestnika pa Filipa Ogrisa-Martiča.

Za glavnega izvršnega direktorja so imenovali Klavdija Godniča, za izvršnega direktorja pa Igorja Marinška. Godnič je bil pred tem predsednik uprave S&T Hermes Plus, Marinšek pa je bil dosedaj direktor pravnega, kadrovskega in splošnega področja v Mobitelu.

V osemčlanskem Mobitelovem upravnem odboru so še član uprave Telekoma Slovenije Željko Puljič, finančni direktor Iskratela Metod Zaplotnik ter predstavnika delavcev Tjaša Škrilec in Brane Miklavčič.

Novi upravni odbor, ki ga je skupščina družbe potrdila decembra lani in s katerim Mobitel prehaja na enotirni sistem upravljanja, bo mandat začel po vpisu sprememb statuta družbe v sodni register, predvidoma v začetku februarja.