Podeljene nagrade za naj e-podjetje in naj e-projekt

V skupini velikih in srednje velikih proizvodnih podjetij je nagrado za naj e-podjetje prejela družba TPV Novo mesto, nagrado naj e-projekt pa družba S&T.

Objavljeno
12. oktober 2009 22.02
Mo.Z./STA
Mo.Z./STA
Ljubljana - Združenje za informatiko in telekomunikacije pri GZS, Japti in ministrstvo za visoko šolstvo, znanost in tehnologijo so podelili nagrade najuspešnejšim projektom na področju informatizacije poslovnih procesov. Nagradi naj e-podjetje in naj e-projekt sta bili podeljeni v petih kategorijah.

V skupini velikih in srednje velikih proizvodnih podjetij je nagrado za naj e-podjetje prejela družba TPV Novo mesto, nagrado naj e-projekt pa družba S&T, med velikimi in srednje velikimi podjetji storitvenih podjetij je šla nagrada naj e-podjetje v roke družbi Thermana in nagrada za naj e-projekt družbi MAiS.

 

V skupini proizvodnih majhnih in mikro podjetij ter samostojnih podjetnikov sta nagradi prejeli družbi Pipistrel za naj e-podjetje in Omikron za naj e-projekt, v skupini trgovskih majhnih in mikro podjetij ter samostojnih podjetnikov je nagrado naj e-podjetje prejel Codex, nagrado naj e-projekt pa iWare informatika. Med storitvenimi majhnihmi in mikro podjetji ter samostojnimi podjetniki na področju trgovine pa je tako nagrado naj e-podjetje kot nagrado naj e-projekt prejel Logos.si.

 

Kot so sporočili z Gospodarske zbornice Slovenije (GZS) je bilo prijavljenih skupno 38 projektov in 58 podjetij. Strokovna komisija je prijavljene projekte ocenjevala v skladu z merili učinkovitosti, inovativnosti ter poslovne uspešnosti podjetja, ki je projekt uvedlo.