Deloindom: Mojster leta - električar, zidar in slikopleskar

Trije mojstri, ki so prejeli največ glasov oziroma ste jih največkrat predlagali za najboljšega mojstra, so znani.

Objavljeno
10. september 2013 12.34
Uredništvo Deloindom
Uredništvo Deloindom
V naši prvi veliki akciji, v kateri ste bralke in bralci Delaindom iskali najboljšega slovenskega mojstra, nas čaka le še sklepni del. Trije mojstri, ki so prejeli največ glasov oziroma ste jih največkrat predlagali za najboljšega mojstra, so znani. A za zdaj vam zaupamo le, kdo so ti trije junaki, kateri od njih bo dobil laskavi naslov mojster leta Delaindom, pa bo znano na dogodku, ki ga bomo ob 20. obletnici izhajanja priloge Deloindom priredili v soboto, 14. septembra, ob 11. uri na Mednarodnem obrtnem sejmu v Celju.

Na prva tri mesta so se uvrstili (ne nujno v tem vrstnem redu) slikopleskar Franc Koželj iz Strahovice, eletroinštalater Venčeslav Bevc iz Litije in gradbenik Miha Ješe iz Mavčič. Tisti, ki bo dobil častno zlato priznanje za najboljšega mojstra leta po izboru bralcev Delaindom, je zmagal precej prepričljivo, saj je dobil 91 glasov, drugo- in tretjeuvrščeni, ki bosta prejela srebrno in bronasto priznanje, pa sta zbrala 55 in 37 glasov. Vse tri bomo spoznali na velikem odru sejmišča v Celju in do zadnjega skrivali, kdo je zmagovalec.

Več o natečaju in podelitvi nagrad si lahko preberete v zadnji tiskani izdaji priloge Deloindom ali na www.deloindom.si.