Deloindom: Sejem MOS 2013 - pregled ponudbe in novosti

V Celju je vrata odprl 46. mednarodni sejem obrti in podjetnosti, na katerem bo do torka svojo ponudbo predstavljalo skoraj 1600 razstavljavcev iz 34 držav.

Objavljeno
10. september 2013 14.12
Barbara Primc, Deloindom
Barbara Primc, Deloindom

Organizator, družba Celjski sejem, obljublja pestro sejemsko dogajanje tako na razstavnih prostorih kot v spremljajočem programu, izvršna direktorica družbe Breda Obrez Preskar pa je prepričana, da bo MOS tudi letos upravičil sloves največjega poslovnega dogodka pri nas in v regiji, ki razstavljavcem odpira nove poslovne mož­nosti in pot na nove na trge ter pomaga utrjevati vezi z obstoječimi poslovnimi partnerji.

Energijska učinkovitost je sicer pomemben del sejemskega dogajanja. Razstavljavci v ospredje postavljajo energijsko varčnost in okoljsko sprejemljivost svojih izdelkov in storitev, obiskovalci pa lahko obiščejo energetsko svetovalno točko v dvorani L, kjer so jim vse dni sejma za brezplačno svetovanje na voljo energetski svetovalci mreže Ensvet. Ti so pripravili tudi posebna predavanja o uporabi lesne biomase in toplotnih črpalk, delovanju in vzdrževanju kurilnih naprav, pripravi tople vode s sprejemniki sončne energije, o energijski sanaciji obstoječih stavb in še čem.

Več o sejmu si lahko preberete v današnji tiskani izdaji priloge Deloindom, kjer objavljamo tudi pregled ponudbe razstavljavcev, sejemsko dogajanje pa spremljamo tudi na naši spletni strani www.deloindom.si.