Deloindom: Sejem MOS 2013 - stičišče obrti in podjetništva

V sredo bo vrata odprl 46. mednarodni sejem obrti in podjetnosti.

Objavljeno
09. september 2013 11.42
Barbara Primc, Deloindom
Barbara Primc, Deloindom

Na 65.000 kvadratnih metrih razstavnih površin sejmišča v Celju se bo do torka, 17. septembra, predstavljalo 1585 razstavljavcev iz 34 držav. Sodelujoči napovedujejo številne novosti in sejemske ugodnosti, organizator, družba Celjski sejem, pa bogato obsejemsko dogajanje.

Le nekaj dni po tistem, ko bo slovenska košarkarska reprezentanca v neposredni bližini sejmišča, verjamemo uspešno, končala prvi del nastopa na najpomembnejšem športnem dogodku v zgodovini samostojne Slovenije, Eurobasketu 2013, bo pozornost domače in širše javnosti uprta v 46. mednarodni sejem obrti in podjetnosti, pravijo v družbi Celjski sejem. Izvršna direktorica družbe Breda Obrez Preskar je prepričana, da bo MOS znova upravičil sloves največjega poslovno-sejemskega dogodka v regiji, za kar so poskrbeli skupaj z domačimi in tujimi, dolgoletnimi in novimi partnerji. Lani je število obiskovalcev preseglo 137.000, čeprav je bil sejem dan krajši kot prejšnja leta, zato je bil organizator z obiskom zadovoljen, prav tako razstavljavci, saj so njihove razstavne prostore obiskale prave ciljne skupine, tako zasebni kot poslovni obiskovalci.

Več o ponudbi, energetski svetovalni točki in Mosovih podjetnih talentih si lahko preberete v zadnji tiskani izdaji priloge Deloindom ali na www.deloindom.si.