Deloindom: Sejem Mos 2014 − pregled 
ponudbe 
in novosti

Na sejmišču v Celju danes vrata odpira 47. mednarodni obrtni sejem (Mos), ki bo potekal do 15. septembra.

Objavljeno
09. september 2014 15.04
Barbara Primc, Deloindom
Barbara Primc, Deloindom

Več kot 1500 razstavljavcev iz 30 držav je danes na celjskem sejmišču postavilo na ogled svoje izdelke in storitve s področja ogrevanja, hlajenja in prezračevanja, stavbnega pohištva in materialov za energijsko učinkovito gradnjo ali obnovo stavb. V 15 sejemskih dvoranah in na zunanjih razstavnih površinah si bo mogoče vse tja do ponedeljka, 15. septembra, ogledati tudi stroje in opremo za les, kovino, elektro in varilno tehniko, čistilne naprave in komunalno opremo.

Kakor je na novinarski konferenci pred začetkom sejma poudarila izvršna direktorica družbe Celjski sejem Breda Obrez Preskar, lahko obiskovalci 47. mednarodnega sejma obrti in podjetnosti na razstavnih prostorih pričakujejo številne novosti, medtem ko jih je organizator razveselil s cenejšimi vstop­nicami: »Prvi dan bodo odšteli le dva evra. Manj bodo za vstopnico odšteli tudi tisti, ki lahko obisku namenijo le nekaj popoldanskih ur, saj bodo vse dni po 16. uri cenejše. S ponudniki gostinskih storitev pa smo dosegli dogovor o ugodnejših cenah gostinskih storitev, ki so letos primerljive s cenami v restavracijah in gostilnah. Sejem je tako prijaz­nejši in dostopnejši za vse ciljne skupine.«

Več o sejemskem dogajanju preberite na www.deloindom.si ter v tiskani izdaji priloge Deloindom, kjer si lahko ogledate tudi podroben pregled ponudbe tistih razstavljavcev, ki so nam pravočasno sporočili, katere novosti predstavljajo v Celju oziroma kaj je v ospredju njihove sejemske predstavitve.