Deloindom: Sejem MOS - dan krajši, a enako dobro obiskan

Letošnji MOS je bil sicer dan krajši kot prejšnja leta, število obiskovalcev pa je kljub temu preseglo 137.000, kar je na ravni lanskoletnega obiska.

Objavljeno
19. september 2012 16.14
Ba. P., Deloindom
Ba. P., Deloindom
Zadovoljstvu organizatorja se pridružujejo tudi razstavljavci, ki pravijo, da so jih obiskale prave ciljne skupine, tako zasebni kot poslovni obiskovalci.

Kar 63 odstotkov razstavljavcev je že napovedalo ponovno sodelovanje prihodnje leto, delež tistih, ki jih prihodnje leto ne bo v Celju, je manj kot 6-odstoten, je pokazala raziskava, ki jo v družbi Celjski sejem opravijo vsako leto.

Poleg razstavnega programa, ki ga je pripravilo 1600 razstavljavcev iz 34 držav, so dogajanje na celjskem sejmišču zaznamovali številni obsejemski dogodki: problemska konferenca slovenskih občin, dan gospodarske diplomacije, izjemno aktualna okrogla miza o kreditnem krču, zadnji dan še strokovno srečanje o krizi v evroobmočju in Sloveniji, v Modri dvorani pa so posebno pozornost namenjali ženskim podjetnicam. 

Več odzivov na 45. MOS si lahko preberete na www.deloindom.si, kjer objavljamo tudi videoprispevek o zmagovalcih natečaja za MOSove podjetne talente ter kratko anketo, ki smo jo posneli med obiskovalci sejma.