Fructal gre na sejem v Pariz

Po daljšem času bo družba nastopila na enem vodilnih živilskih sejmov.

Objavljeno
17. oktober 2014 14.05
Fructal
B. K., gospodarstvo
B. K., gospodarstvo
Ajdovščina – Družba Fructal bo nastopila na največjem mednarodnem sejmu živilske industrije SIAL 2014, ki poteka v Parizu od 19. do 23. oktobra letos. SIAL je eden od vodilnih svetovnih sejmov v živilski industriji, ki letos slavi jubilejno, že 50. obletnico obstoja in ima vsako leto v povprečju 150.000 obiskovalcev ter 6300 razstavljavcev iz 20 različnih gospodarskih panog in 105 držav, so sporočili iz Fructala.

Družba Fructal, ki posluje v okviru skupine Nectar, bo predstavila najširši del svojega asortimana na inovativnem in atraktivnem predstavitvenem prostoru v izmeri več kot 120 kvadratnih metrov v dvorani 5B. Kot vodilni proizvajalec visokokakovostnih izdelkov iz sadja in drugih plodov narave v regiji s predstavitvijo celotnega asortimana na sejmu predstavlja tudi številne inovacije.

Družba se ponovno predstavlja na enem izmed vodilnih svetovnih sejmov po dolgem času odsotnosti. V zadnjem letu je namreč izvedel ambiciozen projekt inovativnega pakiranja Tetra Brik Edge 200 ml, letos pa je startal z največjo regionalno kampanjo »Iz sadja z največ sonca«, za katero je dobil nagrado strokovne javnosti in je bila razglašena za najboljšo promocijsko kampanjo meseca v Sloveniji.

S tem Fructal utrjuje svojo vodilno pozicijo na trgu in izkazuje načrte za nadaljno ekspanzijo poslovanja. SIAL za Fructal namreč predstavlja možnost za vstop na nove trge zunaj Evropske unije in druge tržne priložnosti.