Kaj naredi televizijo zares dobro?

Spremenite svojo televizijo v odlično zabavo.

Objavljeno
11. november 2011 15.15
Posodobljeno
14. november 2011 05.00
Oglasno sporočilo
Oglasno sporočilo
Najprej seveda pomislimo na dober izbor TV programov, seveda pa to še zdaleč ni vse. S prehodom na digitalno IP-televizijo so slovenska gospodinjstva dobila pestro izbiro ponudnikov storitev televizije, ki danes poleg ogleda rednih TV programov na zahtevo omogoča tudi ogled lastnih vsebin na TV zaslonu. Televizija je navadno na voljo v paketih s telefonijo in internetom, kar celotno ponudbo naredi še ugodnejšo. Toda, kako ločiti dobro ponudbo od odlične? Preberite naslednje nasvete.

1. Več nadzora z nepogrešljivimi časovnimi TV funkcijami

 

Večini od nas gledalcev ni mar za sto ali dvesto televizijskih kanalov, saj jih redno spremljamo le peščico, pač glede na svoj okus. Zato pa si vsi želimo več nadzora nad TV vsebino. To nam omogoča AmisTV 3.0, ki še nadgrajuje že poznane časovne TV funkcije in snemalnik, ki omogočajo ogled TV programov za nazaj, njihovo zaustavljanje ter ogled od začetka. Pri zadovoljevanju vseh naših želja ima veliko vlogo tudi Video na zahtevo, saj bogata zbirka filmov in serij v vsakem trenutku zadovolji še tako zahtevnega uporabnika in željo po ogledu kakovostne vsebine.


2. Pestrost programov in video-vsebin na zahtevo

V standardno TV naročnino je navadno vključen le izbor osnovnih najbolj gledanih programov. Če želimo spremljati vsebine 100 in več TV programov, si velja omisliti katerega od naprednejših paketov, ki jih ponujajo ponudniki. Poglavje zase so tudi t. i. vsebine-na-zahtevo (VOD). Med plačljivimi programi gledalci v Sloveniji pogosto posegajo po naboru programov družbe HBO. Da bi se prepričali, če so tudi nam ti programi pisani na kožo, poiščimo ponudnika, ki nam omogoča brezplačno gledanje HBO-programov za nekaj mesecev.

3. Zabavne in koristne informacije (TV aplikacije)

Lahko si ogledujete vroče videoposnetke iz YouTuba ali pa ohranjate stik s prijatelji s pregledovanjem vsebin na družabnem omrežju Facebook. Prek TV zaslona lahko spremljate dnevne novice doma in po svetu, si ogledate vremensko napoved in poslušate spletne radijske postaje. Omogočen je tudi ogled spletnih oglasov Bolha.com kar iz domačega naslonjača. Vse to vam omogoča Amis TV 3.0, ki je bistveno več kot le digitalna televizija, saj premore tesno povezavo z internetom.

 

4. Enostavnost uporabe

Uporabniški vmesnik sodobne televizije v navezi z daljinskim upravljalnikom odloča o enostavnosti rabe. Uporabniška izkušnja z AmisTV 3.0 je naravnost odlična, saj je TV vmesnik pregleden in informativen, prav tako kot daljinec z velikimi in logično postavljenimi tipkami pa je zelo enostaven za uporabo. Brez branja navodil boste vedeli, kaj želite storiti in kako to dosežete.

5. Kakovost slike

Sodobna Amis TV 3.0 ne dela kompromisov na račun kakovosti slike, zato je ta videti odlično tudi na televizorjih z razkošno diagonalo slike.

6. Dostopnost

Amis TV 3.0 je na voljo uporabnikom po vsej Sloveniji, tako tistim, ki imajo v stanovanju ali hiši še klasičen bakren priključek, kabelski priključek ali pa najsodobnejše optično omrežje. O sodobni ponudbi paketov, ki so na voljo tudi na vaši lokaciji, se lahko prepričate ob obisku spletne Amisove ponudbe.

Amis TV 3.0 je preprosto boljša televizija.