Obrtno-podjetniška zbornica z direktorjem

Danijel Lamperger je prvi direktor OZS, saj je imela zbornica pred preoblikovanjem generalnega sekretarja.

Objavljeno
01. oktober 2014 18.12
jsu*Danijel Lamperger
Je. G., Delo.si
Je. G., Delo.si

Ljubljana - Člani skupščine Obrtno-podjetniške zbornice Slovenije (OZS) so na seji danes soglasno potrdili Danijela Lampergerja za novega direktorja OZS. Skupščina je obenem sprejela rebalans finančnega načrta OZS za leto 2014 in se seznanila z ukrepi za nadaljnje poslovanje zbornice, so sporočili iz Zbornice.

»Kot direktor krovne organizacije si bom prizadeval, da bodo naši člani za članarino dobili še več. Ključna naloga bo tudi v prihodnje zastopanje interesov naših članov, nudenje strokovne podpore, okrepili bomo sekcijske aktivnosti in bogatili ponudbo partnerjev kartice Mozaik podjetnih,« je po imenovanju povedal Danijel Lamperger.

V danes sprejetem rebalansu proračuna OZS za leto 2014 so predvideni ukrepi za nadaljnje poslovanje krovne organizacije. Predvideva se zmanjšanje stroškov za delovanje zborničnega sistema, kar pa naj ne bi vplivalo na storitve in ponudbo za člane. Med predvidenimi ukrepi so tudi okrepitev aktivnosti sekcij, svetovanja, izobraževanja in aktivnosti s področja internacionalizacije, ki bodo v stanovsko organizacijo privabile še več novih članov, obrtnikov in malih podjetnikov.